٠٩٠٣٢٣٦٠٥٥٦ :تلفن تماس

دعاوی خانواده

منظور از دعاوی خانواده، مسائلی است که توسط دادگاه خانواده که مرجعی تخصصی است، رسیدگی می‌شوند. به طور کلی به دعاوی که بین اعضای خانواده و یا بخاطر نسبت فامیلی ایجاد می‌شود دعاوی خانواده می‌گویند. لازم به ذکر است که دادگاه خانواده به دعاوی عمومی بین اعضای خانواده رسیدگی نمی‌کند و تنها به مسائل تخصصی مانند طلاق یک طرفه، طلاق توافقی، نفقه، مهریه، توقیف اموال، ملاقات فرزند مشترک، حضانت فرزند و از این قبیل موضوعات می‌پردازد. برای موفقیت در دادگاه خانواده شما نیاز به همراهی یک وکیل خانواده دارید که موسسه حقوقی آرا برای بالا بردن درصد موفقیت شما در پرونده‌های خانوادگی، این فرصت را در اختیارتان قرار می‌دهد.

انواع دعاوی خانوادگی

شایان به ذکر است که موسسه حقوقی آرا برای بررسی و پیگیری انواع دعاوی خانوادگی، یک وکیل خانواده مجرب را به شما معرفی می‌کند تا بتوانید کلیه مراحل از طرح تا اقامه دعوی را با آرامش خاطر و اطمینان از نتیجه مطلوب، پشت سر بگذارید. موسسه حقوقی آرا خدمات حقوقی لازم جهت بررسی و پیگیری انواع دعاوی خانوادگی را به موکلین و مراجعین خود ارائه می‌دهد و انواع این دعاوی به شرح زیر است:

  • طلاق توافقی

  • طلاق یکطرفه

  • فسخ نکاه

  • ابطال نکاح

  • مطالبه مهریه

  • تقسیط مهریه

  • توقیف اموال

  • مطالبه نفقه

  • اجازه ازدواج مجدد

  • ممنوع الخروج کردن

  • ملاقات فرزند مشترک

  • طرح شکایت کیفری ترک انفاق و یا دفاع از آن

مراحل رسیدگی به دعاوی خانواده

از آن جایی که دعاوی خانواده در موضوعات مختلفی مطرح می‌شود بنابراین مراحل رسیدگی هر یک با دیگری تفاوت دارد، تنها نکته مهم در مراحل رسیدگی به دعاوی خانواده بهره‌مندی از راهنمایی‌های یک وکیل خانواده است تا پرونده از مسیر اصلی خود منحرف نشده و به نفع موکل تمام شود. در ادامه به دو نمونه از مراحل رسیدگی به دعاوی خانواده در موضوعات مختلف اشاره خواهد شد.

روند دادرسی به پرونده های مطالبه نفقه

با بررسی موسسه حقوقی آرا و با توجه به ماده ۱۱۰۷ قانون مدنی، نفقه این گونه تعریف می‌شود: همه نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن از قبیل مسکن، البسه، غذا، اثاث منزل و هزینه های درمانی و بهداشتی و خادم در صورت عادت یا احتیاج به واسطه نقصان یا مرض. در قانون حامیت از خانواده بر پرداخت نفقه تاکید بسیاری شده است و در ماده ۱۳ همین قانون در ارتباط با رسیدگی به این پرونده‌ها آمده است که : هرگاه زوجین دعاوی موضوع صلاحیت دادگاه خانواده را علیه یکدیگر در حوزه ‌ های قضائی متعدد مطرح کرده باشند، دادگاهی که دادخواست مقدم به آن داده شده است صلاحیت رسیدگی را دارد. چنانچه دو یا چند دادخواست در یک روز تسلیم شده باشد، دادگاهی که صلاحیت رسیدگی به دعوای زوجه را دارد به کلیه دعاوی رسیدگی می‌کند.

روند دادرسی برای دریافت مهریه

طبق قوانین اسلامی بعد از جاری شدن عقد، مهریه تحت مالکیت زن در می‌آید و با توجه به این قانون زوجه می‌تواند در هر زمان مهریه خود را طلب کند. روند دادرسی برای دریافت مهریه بهتر است به کمک یک وکیل خانواده صورت بگیرد تا حقی از فرد موکل ضایع نگردد. موسسه حقوقی آرا متشکل از وکلای خانواده با تجربه، روند دادرسی برای دریافت مهریه را برای شما تسهیل می‌کند، مراحل رسیدگی به این نوع دعاوی این چنین است: ابتدا دادخواست مطالبه مهریه توسط وکیل خانواده به دادگاه خانواده تسلیم می‌شود، بعد از رسیدگی و بررسی دادگاه، حکم مبنی پرداخت مهریه صادر می‌گردد و یا زن یا وکیل خانواده می‌تواند با مراجعه به اجرای ثبت، مهریه خود را وصول ‌کند. توجه داشته باشید که تنها یکی از روش‌های ذکر شده برای مطالبه مهریه قابل انجام است.

موسسه حقوقی آراه

موسسه حقوقی آراه

موسسه حقوقی آراه با اتکا به دانش حقوقی و تجریه کافی در امور حقوقی آماده رائه خدمات در زمینه‌های مختلف به شما می‌باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر ضمن بررسی صفحات این سایت می‌توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

آدرس: خیابان ولیعصر، بالاتر از عباس آباد، کوچه پردیس، پلاک ۳، طبقه ۵، واحد ۱۹.

تماس

  • تلفن:

    ٠٩٠٣٢٣٦٠٥٥٦

  • ایمیل:

    این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد موسسه حقوقی آراه محفوظ می‌باشد.