٠٩٠٣٢٣٦٠٥٥٦ :تلفن تماس

کلیه مسائل حقوقی استارتاپ ها

به طور کلی استارتاپ‌ها در تمامی مراحل حیات خود یعنی از مرحله ایده تا شروع به فعالیت و توسعه، می‌بایست الزامات و ملاحظات حقوقی خاصی را رعایت کنند، بدین ترتیب نیز وکلای دادگستری و کارشناسان موسسه حقوقی آراه با برخورداری از تخصص و تجربه کافی در این زمینه شما را یاری خواهند کرد. به عنوان نمونه ثبت ایده و شرکت، تنظیم قرارداد با کادر فنی، دریافت مجوزها در حوزه عدم رقابت،‌ محرمانگی و بنیانگذآراهن از جمله مسائل حقوقی استارتاپ‌ها قبل از شروع به کار به شمار می‌روند.

مسائل حقوقی مانند شرایط و ضوابط سایت، قرارداد کارمندان و پرسنل، ثبت لوگو، تولید محتوا، قرارداد با کادر بازاریابی و ... هم از الزامات موجود در حین کار این مجموعه‌ها هستند و در نهایت وجود یک وکیل و مشاور حقوقی در کنار استارتاپ‌های توسعه یافته نیز برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی امری ضروری تلقی می‌شود و شما می‌توانید تمام موارد یاد شده را از موسسه حقوقی آراه بخواهید.

راه‌اندازی استارتاپ

تا کنون تعارف متعدد و گوناگونی درباره استارتاپ‌ها بیان شده است اما به طور کلی می‌توان استارتاپ‌ها را شرکت‌هایی نوپا با سرمایه گذاری کم توسط یک یا چند کارآفرین تعریف کرد که در نهایت منجر به عرضه کالا و یا خدمات خاصی می‌شود. رشد نسبتاً سریع و کمتر بودن مشکلات کار و فعالیت از جمله نکات مهمی است که سرمایه گذاری و راه‌اندازی استارتاپ های گوناگون را متداول کرده است. در واقع راه‌اندازی استارتاپ‌ می‌تواند یک ایده‌ی جدید را به کسب و کاری جدید با روش‌های درآمدی جدید تبدیل کند. موسسه حقوقی آرا با کمک کارشناسان حقوقی مجرب در حوزه راه‌اندازی استارتاپ در کنار متقاضیان شروع این کار خواهد بود.

مسائل حقوقی استارتاپ‌ها

عدم تسلط بر مسائل حقوقی استارتاپ‌ها یکی از بزرگترین مشکلاتی است که افراد کم تجربه در ایران و سراسر جهان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند بنابراین قبل از هر اقدامی آگاهی از مسائل حقوقی استارتاپ‌ها، مهمترین نقش را در موفقیت استارتاپ‌ ایفا می‌کند. قوانین پدیدآورندگان، مالکیت فکری، محرمانگی اطلاعات، عدم رقابت، حقوق مصرف کنندگان، قوانین تجارت الکترونیک و بسیاری از موارد دیگر مسائل حقوقی استارتاپ‌ها را شامل می‌شوند که کوتاهی در رعایت هر یک از قوانین ذکر شده، منجر به بروز مسائل و مشکلاتی در ابتدا، حین و در زمان رشد و توسعه استارتاپ می‌گردد. تیم مشاوران و کارشناسان موسسه حقوقی آرا به منظور جلوگیری از بروز اختلافات و مشکلات همراه شما خواهد بود تا بتوانید با اطمینان خاطر بر روی حوزه کاری خود تسلط پیدا کنید.

انواع قراردادهای استارتاپی

به منظور راه‌اندازی دقیق و قانونی استارتاپ‌ها در حوزه‌های فعالیتی گوناگون، علاوه بر آگاهی از مسائل حقوقی نیاز به انعقاد انواع قراردادهای استارتاپی نیز وجود دارد، مشاوران استارتاپ موسسه حقوقی آرا ضمن ارائه مشاوره حقوقی و تنظیم قراردادها در ادامه به شما تعدادی از انواع قراردادهای استارتاپی را معرفی می‌کنند:

  • قرارداد هم بنیانگذاران

    در ابتدای امر موسسان یک استارتاپ یا همان هم بنیانگذاران طی توافقی ایده اصلی، بنیانگذاران، میزان سرمایه گذاری افراد و مسئولیت آن‌ها را معین می‌کنند که به آن قرارداد هم بنیانگذاران گفته می‌شود. وکلای استارتاپی موسسه حقوقی آرا آماده ارائه مشاوره، مذاکره و تنظیم این نوع قرارداد می‌باشند.

  • توافقنامه سهامداران یا قرارداد SHA

    قرارداد SHA یا همان توافقنامه سهامدارن به منظور بهبود مدیریت یک استارتاپ منعقد می‌شود و مواردی مانند حق انتقال سهام، حق انحلال اول، قدرت مدیریتی سهامداران و مدت استفاده از این حقوق را شامل می‌شود. به منظور دریافت مشاوره درباره تنظیم توافقنامه سهامداران با موسسه حقوقی آرا در ارتباط باشید.

  • قرارداد استخدام

    بدون شک برای ادامه حیات استارتاپ‌ها و رشد آن‌ها، همکاری با افراد متخصص در زمینه‌های مختلف، ضرورتی اجتناب ناپذیر است. به همین منظور تنظیم قرارداد استخدام و همکاری اهمیت ویژه‌ای دارد. برای دریافت مشاوره حقوقی و تنظیم قرارداد استخدام، موسسه حقوقی آرا همواره در کنار شما عزیزان خواهد بود.

  • قرارداد عدم افشای اطلاعات یا NDA

    کارمندان و سرمایه گذاران در زمان ورود به یک استارتاپ می‌بایست قراردادی تحت عنوان قرارداد عدم افشای اطلاعات یا NDA را امضا کنند. با امضای این قرارداد از تمام اسرار تجاری کسب و کار شما و اطلاعات مالکیت و ... محافظت خواهد شد. برای اطلاع بیشتر و تنظیم این قرارداد با موسسه حقوقی آرا در ارتباط باشید.

  • توافقنامه عملیاتی

    به موجب امضای این توافقنامه، از بروز اختلافات در بین بنیانگذاران برای انجام اقدامات مختلف جلوگیری می‌شود و در واقع این توافقنامه به نوعی نقشه راه برای فعالیت‌های استارتاپ محسوب می‌گردد. موسسه حقوقی آرا خدمات لازم جهت توافقنامه عملیاتی را به مراجعین محترم ارائه می‌دهد.

روش‌های سرمایه گذاری در استارتاپ

قبل از به راه‌انداختن هر کسب و کاری، موضوعی که توجه صاحبان ایده را به خود جلب می‌کند، بحث سرمایه گذاری است، چرا که به طور حتم تبدیل هر ایده‌ای به کالا یا خدمات نیاز به میزان خاصی از سرمایه گذاری دارد. موسسه حقوقی آرا با کمک وکلا و مشاوران خود، تعدادی از بهترین روش‌های سرمایه گذاری در استارتاپ را به شما متذکر می‌شود تا بتوانید بهترین روش‌ را برای راه‌اندازی کسب و کار نوپای خود انتخاب کنید.

  • روش اول

    سرمایه گذاری جمعی

    مشارکت جمعی توسط افرادی که تمایل به سرمایه گذاری مشترک برای راه‌اندازی یک کسب و کار جدید دارند، در این روش شما می‌توانید سرمایه مورد نظر خود را از طریق تعداد زیادی از سرمایه گذاران تامین کنید و یا از روش خرید سهام جمعی و عقد قرارداد سرمایه گذاری در ازای دریافت سهام استفاده نمایید که در این روش می‌بایست از مشاوره وکلا و کارشناسان موسسه حقوقی آرا بهره‌مند شوید.

  • روش دوم

    سرمایه گذاران فرشته

    در این روش افراد و تیم‌های کوچک، پول خود را در مراحل اولیه راه‌اندازی یک استارتاپ سرمایه گذاری کرده و معمولاً در ازای این کار، سهام درخواست می‌کنند.

  • روش سوم

    سرمایه گذاران ریسک پذیر

    در این روش سرمایه گذاری از طریق آن دسته از سرمایه گذاران با تجربه در استارتاپ‌های رو به توسعه و رشد صورت می‌گیرد. در این روش همانگونه که از اسمش پیداست باید در عقد هر گونه قرارداد حافظ منافع کسب و کار خود باشید، بنابراین بهتر است از خدمات حقوقی موسسه حقوقی آرا استفاده نمایید.

  • روش چهارم

    مشارکت

    در این روش با انعقاد قرارداد مشارکت، صاحبان کسب و کار می‌توانند با شرکت‌های تازه تاسیس همکاری و مشارکت کرده تا ضمن بهره‌مندی از سود خدمات و محصولات آن‌ها، استارتاپ خود را رشد دهند. موسسه حقوقی آرا اقدامات لازم برای تنظیم این قرارداد را برای شما برعهده می‌گیرد.

مشاوره حقوقی با وکیل استارتاپ

موسسه حقوقی آرا متشکل از کادر حقوقی با تجربه و متخصص در امور مختلف، فرصتی را فراهم کرده تا اشخاص حقیقی و حقوقی که مایل به راه‌اندازی استارتاپ و کسب و کارهای کوچک هستند بتوانند از خدمات مشاوره حقوقی با وکیل استارتاپ بهره‌مند شوند. پروسه راه‌اندازی انواع استارتاپ‌ها به دلیل پیچیدگی‌ها و مسائل حقوقی که دارد، قطع به یقین به یک مشاور حقوقی با تجربه نیاز دارد تا قدم به قدم در راه‌اندازی و پیشبرد اهداف استارتاپ در کنار افراد حضور داشته باشد. اگر شما صاحب استارتاپی هستید و یا به تازگی به دنبال تبدیل ایده خود به یک کسب و کار جدید هستید می‌توانید از خدمات مشاوره حقوقی با وکیل استارتاپ در موسسه حقوقی آرا استفاده نمایید.

موسسه حقوقی آراه

موسسه حقوقی آراه

موسسه حقوقی آراه با اتکا به دانش حقوقی و تجریه کافی در امور حقوقی آماده رائه خدمات در زمینه‌های مختلف به شما می‌باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر ضمن بررسی صفحات این سایت می‌توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

آدرس: خیابان ولیعصر، بالاتر از عباس آباد، کوچه پردیس، پلاک ۳، طبقه ۵، واحد ۱۹.

تماس

  • تلفن:

    ٠٩٠٣٢٣٦٠٥٥٦

  • ایمیل:

    این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد موسسه حقوقی آراه محفوظ می‌باشد.