٠٩٠٣٢٣٦٠٥٥٦ :تلفن تماس

مجوز بهره برداری از حقوق مالکیت طرح صنعتی

قرارداد مجوز بهره برداری از حقوق مالکیت طرح صنعتی به اعتبار کیفیت رقابت به انحصاری، غیر انحصاری و منفرد تقسیم می گردد.
در قرارداد مجوز بهره برداری انحصاری، مجوز گیرنده از انحصار برخوردار است و تنها کسی است که مجوز دهنده به او حقوق انحصاری مالکیت طرح صنعتی را اعطاء نموده است و حتی خود مجوز دهنده هم حق بهره برداری از طرح صنعتی را در قلمرو قرارداد ندارد. در قرارداد مجوز بهره برداری غیر انحصاری، مجوز دهنده حق دارد هم به اشخاص ثالث مجوز دهد و هم خود از طرح صنعتی بهره برداری نماید.

ادامه مطلب

دعاوی مالکیت فکری و صنعتی

اگر شخصی ایده و یا اختراع خود را ثبت کرده باشد، از حقوق و مزایایی برخوردار می شود، به عنوان مثال با ثبت اختراع اجازه دخل و تصرف و مهم تر از آن، امکان کپی برداری در آن امکان پذیر نبوده و درصورت تخلف حق پیگرد قانونی برای شخص مالک خواهد داشت. ثبت کننده اختراع در استفاده آن توسط دیگران قدرت انتخاب داشته و در صورت سوء استفاده دیگران می تواند از طریق قانونی متخلف را تحت پیگرد قرار دهد و ادعای خسارت نماید، همچنین توانایی را خواهند داشت که آزادانه در هر زمانی بسته به شرایط خاص به صلاحدید خود، استفاده از حق ثبت اختراع یا Patent را متوقف کنند و یا ادامه دهند.

ادامه مطلب

حقوق کار در شرکت ها و جبران خدمات کارکنان

جبران خدمات کارکنان شامل هرچیز مالی و غیر مالی است که کارفرمایان در مقابل خدماتی که کارکنان به سازمان می‌دهند، پرداخت می‌کنند. اساسا، این مبلغ ترکیبی از ارزش دستمزد، مرخصی‌ها، پاداش، بیمه درمانی و سایر مواردی است که یک کارمند ممکن است دریافت کند. اما فقط آشنایی با تعریف «جبران خدمات» کافی نیست. به عنوان یک مدیر یا کارفرما هنگامی که جبران خدمات را تعریف می‌کنید، باید مواردی مانند استراتژی‌ها و روش های جبران خدمات کارکنان را نیز در نظر بگیرید

ادامه مطلب

مهم ترین مسائل حقوقی و قوانین در استارتاپ ها

امروزه هر فعالیت اقتصادی در چارچوبی از قوانین و مقررات تشکیل می‌شود که فعالیت‌های استارت آپ نیز از این قاعده مستثنی نیستند. با رشد فعالیت این نوع شرکت‌ها در سال های اخیر، نیاز به قوانین جدید در این فضاهای نوآور بیش از پیش احساس می شود. کارشناسان در این حوزه معتقدند که زیر ساخت‌ها و قوانین خوبی در این بخش به تصویب رسیده اما فعالان استارت آپ‌ها برخلاف عقیده کارشناسان معتقدند که این قوانین با ضغف‌های جدی روبرو است و از نبود یک قانون مستقل که ساز و کار دقیق فعالیت آن ها را مشخص کند شکایت دارند و به مواردی اشاره می کنند که وضع قانون برای آن ها الزامی می رسد.

ادامه مطلب

بایدها و نبایدهای برندسازی

شاید این نکته ساده به نظر برسد، اما تجربه نشان داده که کاربران اینترنت، به ابعاد زیبایی و راحت بودن کار با پورتال، بسیار اهمیت می‌دهند. لذا بهتر است که کلیه کارهای برندینگ خود، از ثبت برند و علائم تجاری تا طراحی وب سایت و طراحی لوگو سازمان‌تان را طوری طراحی کنید که توجه کاربران را به خود معطوف کند. در این راستا می‌توانید از طراحان پورتال و وب‌سایت‌ها کمک بگیرید یا از ابزارهای طراحی وب‌سایت استفاده نمائید.

ادامه مطلب

قوانین گمرکی درباره بار همراه مسافر

به طور کلی گمرک ایران و گمرک هر کشوری زمانی که مسافران خارجی، از آن کشور خارج می شوند، باید دارای باری مطابق با گمرک آن کشور باشند. از این رو مسافران خارجی باید، با میزان باری که می توانند از آن کشور خارج کنند، باید آشنا بشوند. به طور کلی مسافران خارجی زمانی که از یک کشور خارج می شوند، دو نوع بار را با خود حمل می کنند. وسایل شخصی مسافر و کالاهایی که با خود خریداری کرده است، همگی می تواند به عنوان بار او، در هنگام خروج از کشور محاسبه شود. از این رو وسایل شخصی مسافران نمی تواند جنبه کالای تجاری داشته باشد. چراکه براساس صلاح دید گمرک، هر کالایی که جنبه تجاری داشته باشد، باید دارای کارت بازرگانی باشد. مسافرانی که از ایران خارج می شوند، ممکن است قصد بردن این محصولات را داشته باشند.  

ادامه مطلب

موسسه حقوقی آراه

موسسه حقوقی آراه

موسسه حقوقی آراه با اتکا به دانش حقوقی و تجریه کافی در امور حقوقی آماده رائه خدمات در زمینه‌های مختلف به شما می‌باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر ضمن بررسی صفحات این سایت می‌توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

آدرس: خیابان ولیعصر، بالاتر از عباس آباد، کوچه پردیس، پلاک ۳، طبقه ۵، واحد ۱۹.

تماس

  • تلفن:

    ٠٩٠٣٢٣٦٠٥٥٦

  • ایمیل:

    این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد موسسه حقوقی آراه محفوظ می‌باشد.